Promocija zanimanja monter suhe gradnje u projektu Croskills

croskills sisak_web

U sisačkom je Udruženju obrtnika 7. listopada održano promotivno događanje Energetska učinkovitost u pokretu, čiji je cilj promicanje edukacije građevinskih radnika u energetskoj učinkovitosti te povećanje interesa za obrazovanje u građevinskim zanimanjima.

Na promociji, dijelu projekta Croskills, čiji je nositelj Građevinski fakultet iz Zagreba, održano je natjecanje za zanimanje monter suhe gradnje i soboslikar.

Inače, projekt Croskills obuhvaća šest građevinskih zanimanja: zidar, tesar, fasader, monter suhe gradnje, krovopokrivač i soboslikar.

Projekt Croskills, dio inicijative Build Up Skills, strateške incijative programa EU Intelligent Energy Europe, usmjeren je na cjeloživotnu edukaciju i usavršavanje hrvatskih radnika u području energetske učinkovitosti u zgradarstvu – jačanje kvalifikacija obrtnika, zaposlenih i nezaposlenih građevinskih radnika – nakon početnog, temeljnog strukovnog obrazovanja ili nakon što su već započeli s radom. Također se odnosi na obuku i kvalificiranje trenutno nezaposlenih radnika.

Croskills je predstavila voditeljica projekta Ivana Banjad Pečur sa Građevinskog fakulteta, prezentaciju o graditeljskoj kulturnoj baštini održala je Ivana Miletić Čakširan, pročelnica Konzervatorskog odjela u Sisku, a Jasna Šimunec iz Hrvatske udruge proizvođača toplinsko-fasadnih sustava održala je prezentaciju o primjeni novih materijala na starim objektima.

Skupu je prisustvovao ravnatelj Strukovne škole Sisak Ivica Beloglavac, a HUISG su predstavljali Ilija Bulić, Stipo Zečević, Damir Miškulin i Zdravko Čizmar.

ČLANSTVO U HUISG

INFORMATIVNI CJENIK

Kako postati član

Ukoliko želite postati član HUISG-a redoslijed radnji je slijedeći...

1. Ispunite prijavni list, te isti ovjerite potpisom i pečatom

2. Ovjerite kodeks ponašanja i zajedno s prijavnim listom pošaljite na mail huisg@huisg.hr

3. Uplatite članarinu u iznosu koji odgovara broju zaposlenih u Vašoj firmi ili obrtu

-----------------------------------

Pristupni list kodeks možete naći na ovoj stranici u .pdf formatu

-----------------------------------

Nakon što svi uvjeti budu zadovoljeni HUISG će u najkraćem roku izraditi Vašu člansku iskaznicu, te ju poslati na vašu adresu, također ćemo na internet stranici objaviti sve vaše kontakt detalje.

UČLANITE SE I VI....... Zajedno smo jači !!

SPONZORI HUISG
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

ULAZ ZA ČLANOVE

Matični broj: 02187302  IBAN: HR2924840081104050141 OIB: 52259369922  e-mail: huisg@huisg.hr  tel: 098 253532  fax: 01 4619245