Projekt standardizacije / normizacije u graditeljstvu

sastanak1909web

U Zagrebu je 19.9. održan radni sastanak predstavnika HGK i HUISG na temu izrade Projekta za standarde / normative za cijeli građevinski sektor. Prijedlog je da se Projektu priključe i ostale tvrtke koje su interesno vezane uz suhu gradnju – one koje su bile pozvane, a nisu se mogle odazvati. Zaključeno je da HUISG ima kapacitete, svi nazočni izrazili su spremnost da delegiraju svoje zaposlenike za radne skupine za izradu standarda/normativa i to za: suhu gradnju, soboslikarsko-ličilačke radove i AKZ, keramičarske te druge njihovoj djelatnosti srodne završne građevinske radove. Dogovoreno je da će se još jednom uputiti poziv na sve industrije i izvođače vezane za suhu gradnju radi uključenja u Projekt, tako da osnivanje radnih skupina bude transparentno, ima zakonsku podlogu radi postizanja šireg koncensusa. Krajem rujna (28.9.2017.) u HGK će na sjednici Udruženja graditeljstva Projekt će biti predstavljen članovima Vijeća Udruženja. Naglasak će biti na angažmanu velikih tvrtki s područja graditeljstva RH. Iste bi, nakon dane suglasnosti za sudjelovanje u radnim skupinama, trebale naviše pridonijeti osnivanju RS za standardizaciju glavnih područja graditeljstva. U prvoj polovini listopada predviđa se sastanak u MRRFEU na temu financiranja Projekta iz fondova EU. Na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu organizirat će se sastanak s prof. Završkim i Vukomanovićem radi dogovora o narednim aktivnostima na Projektu, kao i dogovora o podlozi za izradu modula za pojedine vrste građevinskih radova (prijedlog Zavoda za organizaciju građenja GF).

ČLANSTVO U HUISG

PARTNERI IZ SEKTORA TRGOVINE

termodinamika logo web

technogipspro

arkor logo_web

mc-plus logo1

         kls logo web

 

 INFORMATIVNI projektantski cjenik

Kako postati član

Ukoliko želite postati član HUISG-a redoslijed radnji je slijedeći...

1. Ispunite prijavni list, te isti ovjerite potpisom i pečatom

2. Ovjerite kodeks ponašanja i zajedno s prijavnim listom pošaljite na mail huisg@huisg.hr

3. Uplatite članarinu u iznosu koji odgovara broju zaposlenih u Vašoj firmi ili obrtu

-----------------------------------

Pristupni list kodeks možete naći na ovoj stranici u .pdf formatu

-----------------------------------

Nakon što svi uvjeti budu zadovoljeni HUISG će u najkraćem roku izraditi Vašu člansku iskaznicu, te ju poslati na vašu adresu, također ćemo na internet stranici objaviti sve vaše kontakt detalje.

UČLANITE SE I VI....... Zajedno smo jači !!

SPONZORI HUISG
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

ULAZ ZA ČLANOVE

Matični broj: 02187302  IBAN: HR2924840081104050141 OIB: 52259369922  e-mail: huisg@huisg.hr  tel: 098 253532  fax: 01 4619245